2019 är här - och det börjar bra!

Uppdaterad: 16 apr 2019

Gott Nytt År! Frasen har hörts tusentals gånger och finns nu i våra hjärnor - låt oss dra nytta av den! (Psst: Med koden XLBIKING får läsarna -25% på Sigrs Jackor under Januari! En hälsning från sigr.cc)Att cykla är mer en endast förbränna Julens extra kaloriintaget, mer än statistiken från Strava, och betydligt mer än att överanstränga sig trampandes på en metall eller kolfiber konstruktion. För vissa handlar det om prestation, för andra en rolig färdmedel från A till B, några använder cykeln som träning och åstadkommer fantastiska resultat med den. Vi cyklar för livet!

Vad det än betyder för just dig, fortsätt att cykla! Det blir bra för oss alla!


Den fossila industrins tid verkar har gjort sitt. Mänskligheten vill framåt med alternativa drivmedel, miljövänligare lösningar och dessutom billigare för samhället. I en tid av förändringar cykeln består! Den borde bli någon slags symbol, kanske en protest mot skadliga hälsovanor och den globala exploatering av ländernas resurser!

En sak är säker, cykeln kommer att finnas kvar ett bra tag! För oss som kanske är mindre revolutionära ger cykeln en frihetskänsla! Den stärker vår självkänsla och självförtroende, eller så plågar den oss tills vi gör en ordentlig "bikefit" och anpassar den efter våra finurliga kroppar! Återkommer med en artikel om detta! Hur som helst, cykeln måste upplevas!

Bikepacking? Klunga? Pendla? Solo? Weekend Warrior?Gruscykeln eller Gravelbike har öppnat oändliga möjligheter för de som vill uppleva de mesta på två hjul utan att behöva flera cyklar, en till varje uppdrag. Med en sådant kan du cykla i klubbens klunga på Lördag, sänka däcktricket och packa ramväskan till en microäventyr på Söndag, och ta bort leran för att pendla till jobbet resten av veckan! Men, ack, måste man ha en gravelbike? Nej du! Man måste ingenting, man får cykla på vad man känner sig bekvämast med - det ska vara kul för dig och ge dig något i gengäld. Här är det viktigt att testa, uppleva, och inte enbart falla för kloka marknadsförings argument som borrar hål i plånboken! Undersök på nätet för all del! Men, ge dig tid för att besöka några riktiga cykelaffärer och prata med personalen - och framför allt för att se cyklarna "live". Ditt sociala liv tackar! Gott Nytt År

Ja, det blir det om du vågar ta energin från denna hälsning och omvandla den till gärningar - dina gärningar! I 2019 take action! Cykla efter dina drömmar och önskemål, använd tillgängliga resurser för att samla in flera sådana! Våga något nytt, testa, utforska, res dig! Du är värt varenda stund av det nya året! Här får du lite pepp från oss och från ett gäng från Umeå som har vågat och tagit världen med häpnad: svenska klädmärket "SIGR".

25% Rabatt på Sigrs jackor till våra läsare! Använd koden: XLBIKING


Ut och njut!


Vi ses på någon grusväg eller cykelväg någonstans !


- XL Biking.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla