Coachens Återkomst - Hur vinner vi över mörka krafter i vardagen?

Uppdaterad: 9 dec 2020

Coachen Benny Törnqvist strålar positivitet och när han nämnde att han hade lite inspiration att dela med oss nu att hösten är ett faktum kunde vi bara säga ja!


Västerås/ Sala 2020-09-28

Vi vet alla att vissa dagar får vi kämpa och möter motstånd både från inuti oss själva och från vår omvärld. Det är nog tyvärr den bistra sanningen.

Men det viktiga är hur vi försöker bemöta det och hur vi kommer över det.


Här kommer några punkter för oss alla att jobba med· Det vi gör ska göras utav glädje, det är inte på grund av andras åsikter eller påtryckningar.


· Titta inte bakåt, utan vi cyklar och tar livet framåt. Det är kanske inte alltid spikrakt, men framåt är dit vi ska! Målet kan vara 30 mil bort, 15 minuter bort eller bara så enkelt som att vi ska komma ut och röra på oss och må bra. En mil är en mil – oavsett tid.

· Det bästa är att göra något och göra det rätt. Näst bäst är att göra något och göra fel. Det sämsta är att inte göra något alls. Så det sammanfattar vi enklast. Gör något!

· Stötta varandra! Några saker som är enkelt att göra är följande: Gilla eller kommentera ett inlägg någon annan lägger ut på sociala medier och peppa varandra med positiva ord som bekräftar och ger bekräftelse att vi är på väg framåt. Exempel på ord eller uttryck som stärker: ”Bra jobbat”, ”Härligt”, ”Super” ”eller Fantastiskt”. (Följ gärna XLBikings Instagram med. Red.Anm.)


· Din inställning påverkar ditt resultat. Tyvärr är det den tuffa sanningen, men det betyder också att vi äger frågan själva.


Tusen tack Benny! Det är kul att vår XLBiking Community får ta del av din erfarenhet och kunskap - och inte minst din positiva inställning! kom gärna tillbaka!

"Din inställning påverkar ditt resultat. Tyvärr är det den tuffa sanningen, men det betyder också att vi äger frågan själva."

Frilanscoachen

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pedal harder