Cykla för Ajabaja Cancer

Ajabaja Cancer är en ideell organisation som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. Får en överviktig cyklist hjälpa till? Ja, varje liten tur på alla möjliga underlag och cykel räknas!


VÄSTERÅS, 2021-04-19

Du kan också vara med och hjälpa

Jag är en överviktig cyklist som väger 144 kg och cyklar på en stålcykel som väger 13 Kg, dessutom är jag diabetiker. Att cykla har gett mig hopp och glädje och jag är passionerad om det. För några år sedan var det svårt att cykla, då vägde jag 156 kg och kunde knappt cykla till affären. Idag får jag äran att cykla för mig och för andra. Hade jag lyssnat på samhällets stigmatiseringen av överviktiga personer skulle jag ha suttit och tittat på när andra hade det kämpigt. Men sådan är inte jag. Så, det var dags att trotsa glåporden jag fick för att vara en tjock cyklist, att stå emot skratt och pekandet från andra och fortsätta att cykla. Om jag kan göra det, det kan du också.


Såhär kan du hjälpa till:

  1. Ta kontakt med Ajabaja Cancer och berätta att du vill starta en insamling.

  2. Vill du cykla som "XL Biking" för Ajabaja Cancer har dem en XL Swish nummer du kan använda (123 455 6080).

  3. Varje avstånd räknas, det handlar om medmänsklighet inte endast prestation.

  4. Du kan cykla hur mycket du vill och behöver inte vara med i XL Biking och inte heller i våra kampanjer.

  5. I Juni ska vi cykla vår vikt i Km för Ajabaja Cancer. Jag, till exempel, väger 144kg då har jag en valfri vecka i Juni för att cykla 144km. Turerna ska registreras i cykelappen "STRAVA". Alla som vill får vara med. Ajabaja Cancer har klistermärken för dem som ska cykla.

  6. Du kan också köra din Vätternrunda, Cykelvasan eller en annan motionslopp och göra en insamling för Ajabaja Cancer.

  7. Du som inte kan eller inte vill cykla kan naturligtvis välja att Swisha till Ajabaja Cancer och stödja dem. Besök deras sida och läs om hur.

Lycka till!!!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla