Lättare att köpa MTB Cyklar

Uppdaterad: 21 feb 2020

Unikt samarbete! Velospeed erbjuder 40% rabatt på utvalda Giant Cyklar till alla XLbikings följare på Instagram! Gäller vid köp i butiken, först till kvarn och så länge lagret räcker. Begränsade antal.


VÄSTERÅS 2020-01-30

Vi är oerhört glada att Velospeed hänger med i utvecklingen av cykelvärlden och förstår att cyklister kommer i alla storlekar! De hjälper oss förverkliga vår löfte till våra läsare och följare på sociala medier, att XL Biking jobbarför att påverka cykelvärlden positivt i vad det gäller överviktiga personer och cyklister!


"Jag cyklar för att behålla hälsan. Jag har ingen

drömvikt eller liknande som mål"

Säger Ernest Gagnon, en av XL Bikings främsta

inspirationskällor. Gagnon tävlar i Cyclocross och

får stöd av sina kompisar och samarbetspartner!UTVALDA GIANT CYKLAR


Mountain Bikes lämpar sig utmärkt både för överviktiga som ska börja att cykla på allvar och för erfarna cyklister som kör t.ex. Cykelvasan! Hjulen på en MTB har ofta flera ekrar än dem på landsvägscyklar och minskar sannolikheten av eventuella problem.

MTB växlar hjälper till ordentligt i backarna och underlättar för oss större människor. Att cyklarna har dämpare fram (vissa även bak) betyder att ojämnheter och vibrationer som ofta plågar överviktiga (vi bär mer vikt på styret) slukas av cykeln och inte av våra leder! Man sitter i en mer upprätt sportig position på en MTB vilken skonar ryggen och nacken och hjälper till med trafiksäkerheten. Med MTBs cyklar man året runt, i ur och skur, på alla underlag! Det finns rejäla dubbdäck till MTBs som gör att man kan cykla fint även på frusna sjöar - om man vågar (och har med sändare och flyttväst!)


From vänster topp till höger botten: Giant Trance, Giant Liv (dam), Giant Anthem, och Giant Talon. Det går att kika på dem i mer detalj på Velospeeds hemsida. 40% rabatten gäller dock endast vid köp i butiken - visa gärna att du följer XL biking på sociala medier!

TROTSA VÄDRET

Passa på och utnyttja detta erbjudande och var

redo för ett helt år av cykling och bättre hälsa!

Berätta gärna om det här för dina vänner, dela

på sociala medier och låt oss peppa och

uppmuntra andra och varandra!

Tack för att du finns, följer oss, läser, delar,

stödjer och cyklar - förstås!

Cheers! Ride with pride! Ebbe Silva - XL Biking.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla