Mission Possible - Coachen tipsar!

Uppdaterad: 9 dec 2020

Affärscoachen Benny Törnqvist har under dryga 20 år rest 103 745 mil på det svenska vägnätet i ModeSveriges tjänst. De sista åren har han hjälpt andra genom att sprida den kunskapen han fick under sitt yrkesliv. Nu gästar han bloggen så ni får också ta del av hans erfarenhet!


VÄSTERÅS 2020-04-24

Har du tänkt på hur ofta du ser det du konstant tänker på? Som när du har bestämt dig för att köpa den där bilmodellen eller klädesplagget. Då ser du den överallt.

Det fungerar likadant i alla sammanhang.


Så tänker du konstant på möjligheterna så kommer du enklare se alla dessa möjligheter. Om du däremot ständigt tänker på vilka ursäkter som finns för att inte göra vissa saker, så kommer det bli enkelt att hitta ursäkter. Var försiktig med vad och hur du tänker så har du betydligt större möjlighet att lyckas och att nå målen.


En XL Biking vän

"Jag blir så inspirerad och glad när jag följer er community med fina bilder,underbara miljöer och positivitet. Träning ska vara glädje – ej prestation!"

- Benny, Frilanscoachen.
Här kommer 7 dagliga påminnelser bara för dig!


1. Du kommer att klara det som ligger framför dig


2. Var ett ljus för både dig själv och andra


3. Sträva efter framgång, inte perfektion


4. Låt inte andras åsikter påverka din vardag


5. Du måste tro på dig själv för att lyckas

6. Det är väldigt okej att inte alltid vara okej


7. Njut av varje dag och sluta vänta på helgen.Favoritcitat


Vi i XL Biking är tacksamma att Benny gillar oss och är aktiv på Instagram, LinkedIn och andra sociala medier. Internet har länge varit grogrund för hat, troll och mycket negativt, det känns viktigt att människor som Benny finns och fortsätter att sprida positivitet, bra råd, glädje och fina insikter! I bilden ser ni vår favorit Benny citat.
"Kom ihåg att ha det roligt! "

klicka här för Bennys hemsida.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Pedal harder