Topp 5 mest lästa i 2020

Uppdaterad: maj 8

Vi blickar tillbaka till några av de mest lästa inläggen i 2020. Blod (efter några av oss inklusive skribenten kraschade), mycket svett vare sig på Zwift eller där ute, och tårar som tyvärr blev en alltför vanlig del av vardagen för många under pandemin.


1. Adam Alsing, hedersmedlem för alltid.

Adams bortgång berörde oss djupt, våra hjärtan, böner och positiva tankar är med honom och hans familj. Samtidigt öppnade han på nytt våra ögon och hjälpte oss på sitt sätt att fatta flera beslut. (Läs hela artikel här)


2. Vad gör du på en landsvägscykel?

Jens Lindahl spränger gränserna och visar var skåpet ska stå. En cyklist som få, han åstadkom fantastiska prestationer utan varken sponsorer eller uppmärksamhet. Varför?

Är synen på hur en cyklist ska vara eller se ut så snäv och föråldrad i vårt land?

Vi får veta mer i denna exklusiva intervju som utmanar Cykelsverige. (Läs hela här).


3. Jag ger inte upp!

Arijola Delija cyklar för välgörenhetsorganisationen Aja Baja Cancer och alla barn som önskar sig de kunde cykla och som behöver vårt stöd för ett bättre liv. Tiden är inne, imorgon är endast en möjlighet, våra val här och nu räknas! (Läs hela).


4. XL Biking MTB - Dagbok av en nybörjare.

Herre min skapare, vad har jag gett mig in på nu? Så tänkte jag första gången jag cyklade MTB "på riktigt". Jag ser mig själv fortfarande som nybörjare, men jäklar vad skönt det är att känna friheten även när jag inte orkar cykla upp alla backar... Följ min resa här.


5. Hållbara Hjulspår.

Marie Pellas satsar stort och visar att en hållbar framtid är möjlig om alla bidrar med sin liten del. Vad handlar det om egentligen? Är regeringen seriös om frågan? Vad sägs om infrastrukturen - är vi i mål? Marie berättar och utmanar! (Läs hela)

Jag vill tacka alla tusentals nya läsare som klickade på dessa artiklar och gav oss deras förtroende och glädjen att kunna inspirera någon i 2020! Tack så mycket! Tillsammans skapar vi en bättre cykelkultur! Hoppas ni förblir inspirerade under mellandagarna och kommer tillbaka nästa år! Vi har en hel del roligt och spännande på gång, och det vore en ära att ha er kvar! God fortsättning! Ebbe Silva

Grundare, XL Biking.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla